Dezvoltarea Transilvania Broker aduce schimbări în structura conducerii

În ciuda dificultăților fără precedent provocate în ultimul an de pandemia de coronavirus, rezultatele financiare ale TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. au continuat trendul ascendent din anii precedenți, înregistrând creșteri pe toate planurile.

În acest sens, pentru a putea răspunde în continuare cât mai bine nevoilor clienților și colaboratorilor săi, managementul TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. a decis modificarea structurii și componenței Consiliului de Administrație.

Astfel, începând cu data de 01.05.2021, Gabriel Login a devenit Directorul General al companiei, în timp ce Dan Niculae a devenit președintele Consiliului de Administrație. De asemenea, numărul membrilor Consiliului de Administrație a crescut de la 3 la 5 persoane, prin cooptarea a încă 2 membri: Gabriel Login și Barna Erik.

Rezultatele financiare pe anul 2020 au depășit semnificativ estimările companiei. Astfel, anul 2020 a adus un profit net de 5,327 milioane de lei, înregistrându-se astfel o majorare de 14,8% față de suma 4,639 milioane de lei, raportată la finele anului 2019.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. și-a propus o cotă de piață de minimum 10% în următorii 2 ani și o dublare a veniturilor și marjelor de profit în următorii 3-5 ani.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. este primul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București și unul dintre primii brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 13 ani în domeniu. Are o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.700 de colaboratori. Peste 1.000.000 clienți au ales serviciile TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A., cu o valoare a primelor intermediate care ajunge la 393 milioane lei.

finnews

Recent Posts

Bursa de Valori București a lansat BVB Arena – Un nou capitol pentru antreprenoriatul românesc

Într-o mișcare strategică menită să consolideze și să extindă suportul pentru companiile antreprenoriale românești, Bursa…

2 săptămâni ago

Stabilitate și strategie: politica monetară a BNR în 2024

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al BNR din 4 aprilie 2024, au fost luate…

o lună ago

Salt Bank: Primul neobank românesc 100% a fost lansat astăzi

Salt Bank a fost lansată oficial pe piață, marcând începutul unei noi ere digitale. Diferențiindu-se…

o lună ago

CEC Bank: Rezultate financiare preliminare la 31 decembrie 2023

Într-un an marcat de transformare și adaptare la noile cerințe ale pieței financiare, CEC Bank…

2 luni ago

Dezvoltarea și consolidarea sistemului financiar al Republicii Moldova: o perspectivă încurajatoare

În urma încheierii proiectului de twinning finanțat de Uniunea Europeană la Chișinău pe 19 martie…

2 luni ago

TBI Bank înregistrează cel mai mare profit din istoria sa în 2023

TBI Bank, un nume binecunoscut în peisajul financiar al Europei de Sud-Est, a raportat rezultate…

2 luni ago