Asigurări

Polițele Omniasig pot fi platite online

Pandemia accelerează digitalizarea în industria asigurărilor, OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează facilitatea de plată online a tuturor polițelor de asigurare emise de companie.

Asigurătorul anunță, într-un comunicat de presă, că lansarea face parte din strategia de digitalizare și inovație a companiei, care vrea să facă experiența clienților cât mai plăcută, simplă, sigură și rapidă.

Astfel, pentru a plăti online o poliță de asigurare, asiguratul trebuie să parcurgă câțiva pași simpli:

  • Intră pe www.omniasig.ro, secțiunea Plată polițe
  • Introduce seria și numărul poliței sau IBAN-ul acesteia, suma de plată, precum și moneda în care va face plata.

Procesul este simplu, rapid și se poate realiza direct pe website-ul companiei, fiind necesar doar un card bancar. Prin această facilitate, clientul poate plăti orice poliță de asigurare OMNIASIG valabilă. Potrivit reprezentanților asigurătorului, în perioada următoare, această opțiune de plată online a polițelor va putea fi accesată și din aplicația de mobil OMNIASIG ce se va lansa în curând.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă de peste 25 de ani pe piața asigurărilor din România. Are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național.