Asigurări

Allianz-Țiriac își mută sediul central în clădirea Țiriac Tower, amplasată în zona zero a Capitalei

Allianz-Țiriac, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta sediul central în clădirea Țiriac Tower, amplasată în zona zero a Capitalei – Piața Victoriei.

Spațiile de lucru vor fi dispuse pe trei etaje și vor ocupa o suprafață totală de 4.640 metri pătrați. De asemenea, la parterul clădirii Țiriac Tower va exista un concept store Allianz-Țiriac, dedicat publicului.

De regulă, o casă nouă marchează noi începuturi. Pentru Allianz-Țiriac, mutarea reprezintă intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare, care aduce mai multă flexibilitate pentru angajații, clienții și partenerii noștri. Odată cu relocarea sediului central vom permanentiza un nou mod de lucru în Allianz-Țiriac, care îmbină avantajele desfășurării activității de la birou cu beneficiile muncii de la distanță. Noile spaţii şi facilităţile moderne puse la dispoziţie de Țiriac Tower, o construcție modernă din centrul Bucureștiului, au rolul de a conecta angajaţii și de a încuraja inovația și colaborarea eficientă. Așteptăm cu entuziasm această nouă etapă care demonstrează angajamentul Allianz-Țiriac pentru un viitor mai bun, mai sustenabil, în care punem pe primul loc bunăstarea oamenilor”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Țiriac.

Noul sediu include mai multe tipuri de spaţii şi o nouă organizare. Spaţiile de lucru sunt flexibile, iar angajaţii Allianz-Țiriac vor avea posibilitatea de a-şi alege locul în care doresc să lucreze în funcţie de activitatea desfăşurată.

Ţiriac Tower este o clădire iconică de clasa A, care oferă o suprafaţă ȋnchiriabilă de 16.472 de metri pătraţi și 700 de metri pătrați de terase. Clădirea dispune de 5 subsoluri și 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, vestiare şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Țiriac Tower face parte din categoria restrânsă a clădirilor de birouri din București care au primit certificarea LEED Platinum, una dintre cele mai cunoscute cerificări internaționale de clasificare a “clădirilor verzi”, prietenoase cu mediul și performante tehnologic, precum și certificarea Well Health-Safety, care atestă asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru sănătate.