FinNews

Banca Transilvania a donat 30 de POS-uri contactless fundatiei Hope and Homes for Children pentru a ajuta impreuna copiii vulnerabili

Banca Transilvania, fundatia Hope and Homes for Children si farmaciile Alphega ajuta copiii vulnerabili sa nu ajunga in orfelinate si sa ramana alaturi de parintii lor. BT a donat fundatiei Hope and Homes for Children 30 de POS-uri prin care cei care doresc pot face donatii contactless la farmaciile Alphega din Bucuresti si 18 judete: Alba, Arad, Arges, Brasov, Buzau, Constanta, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Olt, Satu Mare, Sibiu, Suceav si Timis.

Suma care poate fi donata este de 5 lei. Donatiile pot fi facute cu card emis de oricare banca – fie cu cel fizic, fie cu cardul digital din aplicatiile de banking, cum ar fi BT Pay. Fiecare donatie facuta in luna mai a.c. este dublata de Alphega.

Banca Transilvania a lansat optiunea Donatii contactless prin POS-uri dedicate in 2018, pentru a ajuta, impreuna cu Asociatia Little People si cu fundatia Clujul Are Suflet, copiii bolnavi si tineri din medii sociale modeste.

De la inceputul anului, prin implicarea Hope and Homes for Children, peste 500 de copii vulnerabili au ramas langa parintii lor, iar aproape 170 de familii au ramas impreuna.