Tremend a înregistrat o creștere a afacerilor cu 40% în 2020 față de 2019, până la 21 de milioane de Euro

Tremend, nominalizată de Deloitte și FT1000 în topul celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune, a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 21 de milioane de Euro, cu 40% mai mare față de anul precedent, păstrând trendul ascendent din ultimii ani.

Pentru 2021, compania vizează afaceri de 30 de milioane de Euro, atât prin consolidarea prezenței pe piețele din SUA, Marea Britanie și Benelux, cât și prin creșterea numărului de clienți, ca urmare a parteneriatelor încheiate cu Mastercard, Salesforce și Microsoft.

În acest sens, 50 de clienți noi au intrat în portofoliul Tremend, proveniți din Germania, Marea Britanie, SUA, Belgia, Israel, România, din domenii cum sunt retail, financiar, asigurări, tehnologie.

Compania de dezvoltare de software se va concentra și în perioada următoare pe implementarea de proiecte de digitalizare în patru direcții strategice: servicii financiare, servicii pentru Comisia Europeană, tehnologie și retail.

“Avem un obiectiv ambițios de creștere pentru acest an, susținut de tendințele de digitalizare ale pieței, atât la nivel local, cât și internațional. Ne bazăm totodată pe expertiza noastră tehnică de 15 ani în furnizarea de produse personalizate pe nevoile fiecărei companii, pe livrarea de soluții pentru automatizarea fluxurilor de vânzare și pentru sprijinirea companiilor în migrarea de la canalele clasice către cele self-service, complet digitalizate”, declară Ioan Cocan, Managing Partner, Tremend.

Tremend va continua să investească și în acest an în produsele proprii în domenii precum serviciile financiare și eLearning, în tehnologii emergente printre care Inteligența Artificială (AI), Machine Learning (ML), Cloud, Natural Language Processing (NLP) sau UI/UX. De asemenea, compania va pune un accent puternic pe dublarea numărului de clienți în regiunea Benelux de la 11 în acest moment și pe creșterea proiectelor la Comisia Europeană și alte instituții europene.

La nivel de echipă, care lucrează în întregime în regim de telemuncă, Tremend va recruta în acest an 150 de ingineri software, specialiști în tehnologii precum Java, Python, PHP, Angular, React, C++, Android, iOS și QA, dar și Project Manageri și Business Analysts. După ce în anii trecuți Tremend și-a consolidat echipa din biroul de la Brașov, care numără în prezent 40 de specialiști, plănuiește, de asemenea, în perioada următoare, dezvoltarea unei echipei din regiunea Benelux, cu până la 25 de colegi noi.

Compania a continuat astfel și în 2020 trendul ascendent, ca urmare a concentrării eforturilor echipei pe cercetarea și dezvoltarea de soluții de transformare digitală. Acestea au sprijinit companiile să depășească mai ușor impactul produs de pandemia generată de Covid-19.

“Anul 2020 a fost un test de rezistență, în care ne-am adaptat rapid ca echipă și ne-am consolidat imaginea de partener de tehnologie de încredere. Totodată, am pus un accent tot mai puternic pe dezvoltarea profesională a echipei și pe adoptarea de tehnologii emergente, pe care le-am integrat în soluțiile noastre”, menționează Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend.

finnews

Recent Posts

Succesul campaniei #DreptulLaBanking: Progrese notabile în educația financiară la concursul “Taraba cu Parale” din București

În perioada 25-27 aprilie 2024, s-a desfășurat în Piața Obor din București concursul de educație…

4 zile ago

Bursa de Valori București a lansat BVB Arena – Un nou capitol pentru antreprenoriatul românesc

Într-o mișcare strategică menită să consolideze și să extindă suportul pentru companiile antreprenoriale românești, Bursa…

3 săptămâni ago

Stabilitate și strategie: politica monetară a BNR în 2024

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al BNR din 4 aprilie 2024, au fost luate…

o lună ago

Salt Bank: Primul neobank românesc 100% a fost lansat astăzi

Salt Bank a fost lansată oficial pe piață, marcând începutul unei noi ere digitale. Diferențiindu-se…

o lună ago

CEC Bank: Rezultate financiare preliminare la 31 decembrie 2023

Într-un an marcat de transformare și adaptare la noile cerințe ale pieței financiare, CEC Bank…

2 luni ago

Dezvoltarea și consolidarea sistemului financiar al Republicii Moldova: o perspectivă încurajatoare

În urma încheierii proiectului de twinning finanțat de Uniunea Europeană la Chișinău pe 19 martie…

2 luni ago