FinNews

7 miliarde de dolari capitalizare pentru criptomoneda românească EGLD

EGLD (eGold), criptomoneda românilor de la Elrond, a depășit o capitalizare totală de 7 miliarde de dolari.

Conform coinmarketcap.com, EGLD figura vineri, 19 noiembrie 2021, cu un market cap de 7,03 miliarde de dolari și se afla în TOP 30 criptomonede la nivel mondial.

În ziua în care a fost lansată Maiar Exchange , o platformă care va permite oricui să tranzacţioneze valori şi active digitale, prețul criptomonedei eGold a crescut cu 16.22% și putea fi cumpărată cu 356 de dolari.

„Platforma Maiar Exchange deschide o nouă cale semnificativ mai eficientă pentru a schimba valoare de la persoană la persoane (peer to peer – P2P). Oricine va putea tranzacţiona valori şi active digitale, instantaneu şi la costuri neglijabile. Acesta este începutul unei noi ere pentru finanţele digitale,” a declarat, Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network.

UPDATE 1:

Duminică, 21 noiembrie 2021, EGLD a depășit o capitalizare totală de peste 8,3 miliarde de dolari, prețul unei criptomonede crescând la 424 de dolari.

UPDATE 2:

Luni, 21 noiembrie 2021, EGLD a depășit o capitalizare totală de peste 9,5 miliarde de dolari, prețul unei criptomonede crescând la 484 de dolari.

Elrond