FinNews

Banca Transilvania anunta primele servicii pentru clientii Idea::Bank, cea mai noua companie din Grupul BT

Banca Transilvania anunta primele servicii disponibile pentru clientii Idea::Bank, precum si lansarea unui microsite cu informatii utile.

Integrarea Idea::Bank in Grupul Financiar BT este in desfasurare pana in 13 iunie a.c., cand va fi finalizata cesiunea catre Banca Transilvania a contractelor incheiate de Idea::Bank cu clientii sai.

Servicii ale Bancii Transilvania pentru clientii Idea::Bank, valabile din 18 aprilie a.c.:

· Folosirea bancomatelor BT: toti clientii Idea::Bank pot folosi cardurile la ATM-urile Bancii Transilvania in aceleasi conditii de cost cu cele de la Idea::Bank.
·  Plata ratelor la Banca Transilvania: clientii Idea::Bank pot achita ratele aferente creditelor de la Idea::Bank inclusiv in sediile BT, precum si prin self-banking, la aparatele BT Express, pe baza codului de bare de pe documentele aferente generate de Idea::Bank.
· Call Center dedicat: 0800 800 881, +40 264 308 014, ideaBT@btrl.ro.

Intr-o etapa urmatoare, incepand cu 10 mai a.c., clientii Idea::Bank vor primi prin e-mail si/sau posta o informare personalizata cu privire la toate produsele si serviciile pe care Banca Transilvania le ofera, ca urmare a cesiunii de contracte, echivalent al celor de la Idea::Bank

Din 14 iunie a.c., clientii Idea::Bank care devin clienti BT vor putea accesa produsele si serviciile exclusiv prin Banca Transilvania.

BT a anuntat in octombrie 2021 cumpararea intregului pachet de actiuni in cadrul Idea::Bank, Idea::Leasing si Idea::Broker de Asigurare, fiind a treia achizitie bancara facuta de Banca Transilvania. Idea::Bank va ramane entitate juridica, parte din Grupul Financiar BT, va avea brand nou si va deveni hub digital in cadrul caruia vor fi dezvoltate solutii de banking online.