FinTech

Bitcoin ar putea atinge 70.000 de dolari până la sfârșitul anului

Analistul criptografic de pe platforma de investiții multi-active Etoro , Simon Peters, a explicat într-o notă către investitori că Bitcoin (BTC) ar putea atinge 70.000 de dolari până la sfârșitul anului.

„Lumea activelor criptografice intră în sfera finanțelor tradiționale într-un ritm uluitor. Principalul furnizor de plăți Mastercard a anunțat că va sprijini activele digitale direct prin propria rețea, semnalând încă o etapă majoră pentru industrie ”, a scris Peters.
În timp ce bitcoin (BTC_ se apropia de 50.000 de dolari, șeful Luno din Asia Pacific, Vijay Ayyar, a spus că prețul va depăși această zonă de preț psihologic. Ayyar a subliniat că bitcoinul „încetinește încet la valorificarea pieței aurului”.

Săptămâna trecută, directorul de investiții Guggenheim Partners, Scott Minerd, și-a mărit estimarea față de activul criptografic de vârf. „Am făcut multe cercetări fundamentale”, a detaliat Minerd. „Dacă luați în considerare oferta de bitcoin în raport cu aprovizionarea cu aur din lume și care este valoarea totală a aurului, dacă bitcoin ar merge la acele tipuri de numere, am vorbi despre 400.000 $ la 600.000 $ pe bitcoin. Acum, nu spun că vom ajunge în cele din urmă acolo, dar asta este o indicație a ceea ce ar putea fi o valoare justă ”, a adăugat Minerd Guggenheim.