FinNews

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 2 pentru obligatiunile emise de PATRIA BANK S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 05/10/2021,  distribuie sumele  de bani aferente cuponului 2 pentru obligațiunile emise de PATRIA BANK S.A. (simbol PBK28E). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului 2, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 16.29452055 EUR.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 13/09/2021.

Obligatarii își pot încasa sumele de bani aferente cuponului 2 în conturile de fonduri dedicate ale Participanților la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.