FinNews

First Bank lansează noua colecție de carduri, cu design inspirat din arta americană

First Bank lansează o nouă colecție proprie de carduri, pe care le transformă în accesorii artistice inedite, inspirate din arta americană. Conceptul este unic pe piața din România și este aliniat cu imaginea modernă a băncii. Noul design este semnat de Cheil | Centrade și are în prim plan elementele de identitate de brand deja cunoscute și reinterpretate.

„Pentru noi, procesul de redesign a fost un exerciţiu vizual de a aduce tribut ADN-ului american, prin celebrarea celor mai memorabile influenţe americane în design. Jucându-ne cu diferite stiluri inspirate de artişti americani celebri a rezultat o serie de carduri în care simbolul “1” ia rolul unui element central, versatil şi modular, adoptând pe fiecare card o altă cromatică, un alt pattern, un alt stil pentru a reflecta personalitatea artiştilor omagiaţi”, a declarat Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

Elaborat în jurul celui mai important element vizual al brandului, simbolul ”1”, design-ul a avut şi un raționament funcţional: noile carduri sunt uşor recognoscibile în portofelele electronice Apple Pay și Google Pay.

Noua colecție de carduri este una premium, iar prin intermediul său le transmitem clienților valorile noastre, precum și povestea artiștilor moderni americani, care au revoluționat istoria artei. Arătând mereu diferit, dar totuși unitar, noile carduri First Bank pot fi privite ca o serie de mini opere de artă de buzunar, ce le reamintesc mereu deţinătorilor de The American Way”, a declarat Viorel Ruse, Director de Marketing și Comunicare la First Bank.

Primele trei carduri din această colecţie, Visa Shop & Cash, Visa Business Debit EUR și Debit Visa Platinum RON, sunt deja disponibile în toate sucursalele băncii. Toți clienții care își deschid conturi noi, dar și cei care au nevoie să înlocuiască vechile carduri vor beneficia de cardurile cu design nou. Întreaga colecţie nouă de carduri va fi lansată până la finalul anului 2022.