FinNews

First Bank va încasa cecurile emise de Trezoreria SUA

 First Bank anunță că, începând din această lună, va diversifica serviciul de colectare de cecuri emise de Trezoreria SUA.

First Bank a fost prima instituție financiară din România care, începând cu luna iulie 2020, a oferit serviciul de colectare a cecurilor oferite de guvernul american drept asistență financiară pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie.

Acum, First Bank extinde serviciul către toate tipurile de cecuri emise de Trezoreria SUA indiferent de scopul emiterii (ex: returnare taxe, pensii, impact economic, etc.)

Posesorii de cecuri emise de Trezoreria SUA au posibilitatea încasării acestora în orice sucursală First Bank, prin deschiderea unui cont în dolari.

First Bank oferă posesorilor de cecuri condiții preferențiale de cont curent: pachetul My Liber USA EU Passport, oferit gratuit în primele 6 luni. Acesta include un cont curent în RON, un cont curent în valută (EUR sau USD), card debit Visa Platinum în RON, SMS Alert și internet banking.

Serviciul se adresează tuturor deținătorilor de cecuri,  indiferent de cetățenie. Mai multe informații despre încasarea cecurilor emise de Trezoreria SUA pot fi obținute în orice punct de lucru First Bank.