FinNews

ING Bank România își extinde rețeaua națională de office-uri prin deschiderea ING Office Coresi Mall

ING Bank România anunță inaugurarea unui nou office în Coresi Shopping Resort din Brașov. ING Office Coresi Mall a fost deschis pe data de 1 aprilie, iar clienții vor putea accesa aici produse și servicii destinate nu doar persoanelor fizice, ci și celor juridice.

Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania: „ING Office Coresi Mall este primul office deschis de ING Bank România după câțiva ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip. În această locație clienții au acces atât la produse și servicii dedicate persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Pentru noi este foarte important să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii care să corespundă  nevoilor și cerințelor acestora pentru a-i susține să fie mereu cu un pas înainte, în viață și în afaceri”.

Spațiul care deservește ING Office Coresi Mall este unul modern, cu un design special gândit astfel încât activitatea consultanților și interacțiunea cu fiecare client în parte să se deruleze într-un mod cât mai facil și eficient.

De acum, odată cu transformarea ING Point Brașov Coresi Shopping Center în ING Office Coresi Mall, numărul consultanților disponibili pentru a veni în sprijinul clienților va fi sporit. Noua locație deservește toate categoriile de clienți: segmentul de retail va putea derula în continuare aceleași tipuri de operațiuni ca și înainte, iar antreprenorii vor avea acces la produsele dedicate segmentului de business banking (conturi pentru firme, credite și alte produse dedicate întreprinderilor mici și mijlocii).

ING Office Coresi Mall aduce laolaltă principalele produse și servicii accesate de clienții ING Bank România, facilitând astfel accesul la acestea și, implicit, simplificând experiența acestora. Toate produsele ING Bank România sunt adaptate nu doar stilului de viață al clienților, ci și nevoilor lor de business, în continuă dezvoltare.