FinNews

Libra Internet Bank lansează Google Pay pentru toți posesorii de carduri ai băncii

Începând din 29 octombrie 2021, Libra Internet Bank face disponibil Google Pay pentru toți utilizatorii de carduri Visa și Mastercard emise de către bancă, persoane juridice și persoane fizice.

”Ne bucurăm să le oferim clienților Libra Internet Bank această modalitate sigură și flexibilă de plată prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android. În acest fel, extindem oferta băncii în ceea ce privește modalitățile de plată și răspundem în mod direct așteptărilor clienților noștri”, a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

„Adopția plăților efectuate cu telefonul mobil a înregistrat un avans considerabil în ultima perioadă, tot mai mulți consumatori alegând să tranzacționeze zilnic cu ajutorul soluțiilor mobile wallet. Alături de Libra Internet Bank, facem încă un pas în direcția digital banking pe plan local, oferindu-le posesorilor de card cea mai bună experiență de plată, în deplină siguranță, prin simplitate, rapiditate și confort”, a spus Elena Dincă, Account Manager Mastercard România.

“Cu aplicația Google Pay, clienții persoane juridice de la Libra Internet Bank vor putea acum să plătească oriunde sunt acceptate cardurile Visa – în magazinele fizice, cele virtuale sau direct din aplicație. Visa, prin capabilitățile sale tehnologice, facilitează conectarea cardului Visa la Google Pay într-un mod simplu, rapid și sigur. Astfel, plățile în magazine și la comercianții online sunt simple și ușor de făcut, oferind aceleași beneficii și măsuri de protecție clienților ca în cazul oricărei plăți cu cardul Visa. În contextul în care multe țări europene înregistrează creșteri anuale ale tranzacțiilor online, lansarea Google Pay are loc în cel mai potrivit moment”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România

În vederea înrolării, clienții băncii trebuie să dețină un cont Google activ și un dispozitiv cu sistem de operare minim Android 5, care asigură acces la serviciile Google și la tehnologia NFC.

Detalii, aici: https://www.librabank.ro/GooglePay  

Google Pay este un portofel digital și un sistem de plată online dezvoltat de Google pentru a face posibile achizițiile în aplicații, cumpărăturile online, plățile și retragerile de numerar contactless prin intermediul dispozitivelor compatibile.