FinNews

Libra Internet Bank lansează noile carduri Avanpost cu 10% cashback instant

Libra Internet Bank lansează noua serie de carduri de debit pentru persoane fizice, sub denumirea Avanpost, în parteneriat cu Radio Guerrilla. Cardurile oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate în întreaga țară – furnizori de bunuri și servicii de calitate selectați în baza experienței nemijlocite a Comunității Radio Guerrilla, precum și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

“Împreună cu prietenii noștri de la Radio Guerrilla, am făcut probabil cel mai tare card de debit de pe piață sau, cum zicem noi, cardul «mai bun decât celălalt». Noile carduri Avanpost conțin tot ce am strâns mai bun din această colaborare. Premium prin beneficii și unice prin experiență, aceste carduri sunt un suflu nou pe piața cardurilor din România”, a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Cardurile Avanpost pot fi comandate online din aplicațiile băncii de internet/mobile banking și prin intermediul site-ului Libra Internet Bank, fiind disponibile în mai multe variante de design: Negru, Roz sau Camuflaj (Avanpost Gold) și Alb (Avanpost Free). De asemenea, noile carduri pot fi solicitate în oricare dintre cele 54 de sucursale ale Libra Internet Bank. Livrarea cardului se face gratuit, oriunde în România.

Pentru mai multe informații despre noile carduri Avanpost, accesați: https://www.librabank.ro/cardavanpost