Companii

Magister Easy CheckOut (ECO) – primul sistem self-checkout fabricat integral în România

S-a lansat Magister Easy CheckOut – primul sistem self-checkout fabricat integral in Romania, cu dotari si functionalitati de ultima generatie, inspirat de nevoile si tendintele in continua schimbare ale pietei.

Magister ECO este cel mai nou produs din portofoliul companiei Magister – unul dintre principalii dezvoltatori de software si furnizori de solutii pentru retail din Romania – iar prezentarea acestuia s-a realizat in cadrul unui eveniment online live cu participanti din toata tara, comercianti si specialisti in retail.

In cadrul evenimentului de lansare, Mariana Niculae, Product Development Officer in cadrul Magister, a prezentat atat componentele noului echipament, cat si modalitatea de utilizare. Datorita structurii metalice robuste si a sistemului modular de montaj din aluminiu, ce incorporeaza terminal PC all-in-one touchscreen de clasă industrială, sistemul se preteaza pentru medii agresive de lucru. Aspectul panourilor superioare din inox satinat il recomanda insa si pentru cele mai sofisticate magazine.

Echipamentul Magister Easy CheckOut include un cititor pentru coduri de bare bioptic ce poate fi folosit si pentru cantarirea integrata a produselor. Cântarul de verificare a scanarii produselor, este unul de înaltă precizie, cu un platan de dimensiuni generoase ce admite o greutate maximă a coșului de 30 kg.

Corpul central dispune de sistem de semnalizare casă liberă/casă ocupată cu iluminare LED în culorile verde sau roșu, iar pentru validarea produselor a caror comercializare catre minori este interzisă, prezintă o coloană luminoasă cu semnalizare în rosu pentru validare. Cumpăraturile se pot achita cu cardul bancar sau cu criptomoneda (Bitcoin sau Ethereum).

Clientii interactioneaza cu sistemul ECO prin intermediul aplicatiei SmartCash POS versiunea Enterprise, care face parte din suita software SmartCash Retail  Management System dezvoltata de companie.

Mai multe informatii despre Magister Easy CheckOut sunt disponibile pe pagina produsului https://eco.magister.ro.

„Magister Easy CheckOut este cel mai nou echipament din portofoliul nostru de produse si ne mandrim ca putem oferi comerciantilor un sistem self-checkout fabricat in Romania cu tehnologie de top, la un pret extrem de accesibil. Astfel, continuam misiunea cu care ne-am inceput activitatea acum aproape doua decenii: aceea de a sustine dezvoltarea si modernizarea comertului traditional, in avantajul retailerilor si al cumparatorilor deopotriva. Suntem increzatori ca tot mai multe magazine vor integra echipamentele self-checkout ECO pentru a-si optimiza costurile de operare, fiindca acesta este viitorul comertului modern, iar noi suntem deja pregatiti sa-l implementam”, a declarat Dor Bujor Pădureanu, CEO Magister.