Companii

Mastercard lansează Mastercard Premium Collection, primul program automatizat de cashback pentru români

Mastercard lansează Mastercard Premium Collection, primul program automatizat de cashback cu acces la o selecție de parteneri, dedicat exclusiv posesorilor de carduri Premium din România.

TEILOR, Nike, Le Bistrot Français, M60, Finca by Alioli, Zăganu, Sabon, FREYWILLE și Max Mara sunt doar câțiva dintre comercianții parteneri selectați cu grijă pentru acest program, acoperind o varietate de domenii: modă, bijuterii, delicatese culinare și ospitalitate, frumusețe, casă și decorațiuni.

Mastercard prezintă Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automatizat al mărcii, dedicat segmentului Premium din România, care leagă posesorii de carduri de o rețea națională de peste 50 de parteneri dintr-o gamă largă de domenii.

Programul include întreaga gamă de emitere de carduri Mastercard din România, iar posesorii de carduri Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite Premium emise în România pot accesa beneficiile prin crearea unui cont de utilizator pe www.priceless.com, urmată de înregistrarea cardului pe pagina programului Mastercard Premium Collection. Odată ce acești pași au fost finalizați și confirmați pe platformă, cashback-ul este aplicat automat pe cardul înregistrat pentru fiecare plată efectuată în rețeaua de comercianți parteneri, în conformitate cu coordonatele ofertei comerciantului. Nu este necesară rezervarea prealabilă a ofertelor sau specificarea tipului de card folosit pentru plată.

„Mastercard se angajează să conecteze oamenii la posibilități neprețuite, iar Mastercard Premium Collection reprezintă cea mai recentă inițiativă a noastră care oferă avantaje personalizate posesorilor de carduri, de data aceasta din segmentul premium local, asigurând în același timp o experiență de plată sigură și fără probleme. Ceea ce diferențiază Mastercard Premium Collection de alte programe de pe piață este faptul că beneficiile se aplică automat, fără nicio altă intervenție din partea comerciantului sau a consumatorului. Astfel, clienții pot să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat, în timp ce se bucură de avantaje preferențiale care le protejează și veniturile. În același timp, suntem capabili să susținem comercianții în îmbunătățirea experienței de cumpărături pentru clienți. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri pentru co-crearea acestui program special care ridică standardele în segmentul premium local”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Cu Mastercard Premium Collection, marca aduce și mai aproape avantajele posesorilor de carduri premium prin colaborarea cu peste 50 de comercianți parteneri locali, din întreaga țară, inclusiv București, Brașov, Constanța, Sibiu și alte destinații, precum și prin intermediul distribuției online, care îi face disponibili în întreaga Românie. Clienții vor putea beneficia de un cashback de până la 10%, în funcție de specificul fiecărei oferte de partener.

O varietate largă pentru posesorii de carduri Premium

În categoria culinară, o selecție fină de restaurante și alte locații de ospitalitate, inclusiv Le Bistrot Français, Finca by Alioli, M60, Mamizza, Zăganu, sunt gata să îi întâmpine pe gurmanzi și pe toți clienții cu experiențe gastronomice excepționale și să găzduiască momente unice petrecute alături de prieteni și familie.

Și în timpul călătoriilor, posesorii de carduri pot alege destinații deosebite precum Conacul Archia, Conacul Brătescu sau Wolkendorf Gastronomy.

Categoriile modă, frumusețe și cadouri sunt acoperite de parteneri care se află în topul preferințelor consumatorilor, inclusiv branduri iubite precum TEILOR și Nike, precum și Max Mara, FREYWILLE, Sabon sau casa de modă icon Rhea Costa.

Posesorii de carduri Mastercard Premium pot alege, de asemenea, comercianți din alte segmente, precum timpul liber, serviciile de transport premium și casă și decorațiuni, prin intermediul rețelei naționale Mastercard.

Întreaga ofertă este prezentată pe www.priceless.com/premium-collection-RO, pagina dedicată programului, unde consumatorii pot consulta și termenii și condițiile aplicabile. În plus, toate noile oferte care vor fi adăugate în program vor fi activate automat și pentru cardurile înregistrate anterior.