Asigurări

Raiffeisen Bank, impreuna cu partenerul sau UNIQA, ofera online produse de asigurare in caz de accident, spitalizare sau afectiuni grave

Raiffeisen Bank, alaturi de partenerul sau UNIQA, ofera acum posibilitatea achizitionarii de asigurari online, direct de pe site-ul bancii www.raiffeisen.ro/asigurari-online/;

Aici veti gasi disponibile trei produse de asigurari:

  • Bonus Protect   – asigurarea in caz de accident
  • Vitality Protect –  asigurarea in caz de afectiuni grave
  • Confort Med    – asigurarea in caz de spitalizare si interventii chirurgicale

Aceste tipuri de asigurari se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa fie protejate in cazul producerii unui eveniment nefericit. Fiecare produs de asigurare ofera multiple variante de acoperiri de riscuri si beneficii si poate fi configurat de catre client in functie de nevoile sale, simplu si rapid, direct pe site-ul bancii.

“Ne dorim sa fim un partener pentru clientii nostri si sa le punem la dispozitie o gama cat mai larga si variata de servicii si produse, care sa raspunda cat mai bine nevoilor lor. Prin parteneriatul cu UNIQA, Raiffeisen Bank isi completeaza gama de produse si servicii pe care le ofera online, iar faptul ca ne extindem si ne diversificam in acest fel, raspunde perfect strategiei noastre de a directiona clientii cu precadere catre canale digitale, de a oferi cat mai multe servicii si produse online, simplu si rapid.” a spus Catalin Munteanu, director aria clienti persoane fizice la Raiffeisen Bank.

„Alaturi de partenerul nostru Raiffeisen Bank, ne propunem sa dezvoltam parcursul UNIQA in Romania pozitionand clientii in centrul actiunilor, intelegandu-le nevoile si oferindu-le solutii de asigurare relevante, simple si accesibile. Completam strategia de produse cu programe si initiative de eficientizare si automatizare a proceselor atat in zona de vanzare, cat si de post-vanzare, acceleram eforturile de digitalizare si investim in  calitatea serviciilor, pentru o experienta superioara oferita clientilor nostri.”, au declarat reprezentantii UNIQA.

Raiffeisen Bank Romania are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din România si peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, aproximativ 300 de agentii in toata tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.500 de POS-uri.

Cu o istorie de peste 10 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiind de peste 200 de ani de experienta ca parte dintr-un Grup international cu o prezenta tot mai puternica la nivel european, UNIQA continua sa aduca valoare in viata clientilor, prin produse si servicii relevante, simple si usor de accesat prin intermediul solutiilor digitale.