FinTech

Revolut lansează versiunea web a aplicației

Revolut, aplicația financiară globală, a anunțat lansarea versiunii web a aplicației pentru cei  peste 13 milioane de utilizatori din Spațiul Economic European (SEE), Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia și Statele Unite ale Americii. Clienții Revolut își pot accesa acum aplicația și prin intermediul unui browser folosind un calculator sau laptop.

Fie că un client Revolut și-a pierdut telefonul sau cardul ori pur și simplu preferă să își verifice contul de pe calculator, aplicația web oferă atât flexibilitate cât și siguranță atunci când vine vorba despre banii lor.

Utilizatorii Revolut se pot conecta în siguranță atunci când doresc să folosească versiunea web a aplicației, fiind protejați de autentificarea cu doi factori (2FA). Aplicația web le oferă o vizibilitate completă asupra contului lor Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. De asemenea, își pot bloca/debloca cardurile și codul PIN sau să își pot activa/dezactiva setările de siguranță ale cardurilor.

Clienții Revolut își pot alimenta acum contul și de pe aplicația web; prin transfer bancar, prin intermediul unei cărți de debit sau credit sau cu ajutorul serviciului Apple Pay (acolo unde este disponibil și este folosit browser-ul Safari). În situația în care clienții au întrebări sau întâmpină dificultăți, aceștia pot contacta echipa de suport prin intermediul chat-ului web sau prin accesarea întrebărilor frecvente (FAQs).

Nik Storonsky, CEO și Fondator la Revolut a spus:

“Accesul la conturi prin intermediul unui browser a fost una dintre cele mai cerute funcționalități din partea clienților noștri – suntem încântați că am construit o versiune web a aplicației care să fie sigură, comodă și la îndemâna tuturor atunci când au nevoie. Clienții noștri își pot accesa acum banii de oriunde și oricând, chiar și atunci când nu au cu ei telefonul sau cardul ori pur și simplu, preferă să își verifice contul de pe calculator. Este excelent să ai și o altă opțiune online și la îndemână.”

Pentru a accesa versiunea web a aplicației, utilizatorii trebuie să acceseze pagina securizată Revolut, să își introducă numărul de telefon și să urmeze pașii indicați pe ecran.

Fie că își alimentează contul sau vor să intre în contact cu echipa de suport, clienții Revolut nu sunt nevoiți să stea la coadă într-o sucursală – iar dacă și-au lăsat în urmă telefonul sau cardul Revolut, versiunea web a aplicației le vine imediat în ajutor.