FinNews

TBI Bank crește dobânzile la toate depozitele în 2022

Mulți români observă în prezent o creștere a inflației, care se reflectă asupra prețurilor la gaze, utilități, alimente, locuințe și bunuri de uz casnic. Având în vedere provocările cu care se confruntă clienții în protejarea economiilor, TBI Bank începe anul cu dobânzi majorate la toate depozitele în lei.

Întrucât clienții caută opțiuni mai bune și mai eficiente de economisire pe termen mediu și lung pentru a lupta cu inflația, TBI Bank oferă o gamă largă de maturități (până la 36 de luni) cu dobânzi de top, disponibile atât online, cât și în sucursale. Produsul principal al băncii este depozitul online pe 36 de luni cu o dobândă anuală fixă de 5,5%, reprezentând una dintre cele mai bune oferte de pe piață.

De mulți ani, TBI Bank s-a impus pe piața românească drept unul dintre cei mai buni furnizori de produse de economisire, iar această ofertă nu vine decât să consolideze poziția de lider. TBI Bank vrea să devină banca preferată pentru economisire și, pe lângă dobânzile foarte bune, oferă comisioane zero pentru deschiderea contului online sau în sucursale și pentru administrare, precum și pentru depunerea sau retragerea banilor în numerar din toate depozitele la termen.

Clienții își pot prelungi cu ușurință depozitul la termen dacă optează de la început pentru reînnoirea automată și capitalizarea dobânzii, pentru un confort sporit. Mai mult, românii pot obține o dobândă de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și optează pentru o încetare anticipată a perioadei de economisire în cazul unor nevoi neprevăzute.

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est, TBI a oferit în mod constant cele mai bune dobânzi la depozite, iar anul 2022 nu face excepție. Obiectivul nostru este să devenim banca preferată pentru economiile românilor prin oferirea de randamente bune, o varietate de produse simple și flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienți. Acum, românii pot avea și mai multă încredere că, într-adevăr, oferim cele mai valoroase propuneri de pe piața depozitelor”, spune Lukas Tursa, SVP Funding.

TBI Bank oferă dobânzi foarte competitive la depozite datorită profitabilității ridicate, dar și a eficienței operaționale asigurate de alegerea unei căi digitale mai puțin costisitoare, care permite băncii să împartă economiile de costuri cu clienții.