FinTech

Unchain Fintech Festival revine la Oradea

Unchain Fintech Festival, cel mai emblematic eveniment Fintech din Europa Centrală şi de Est,revine anul acesta, în perioada 29-30 iunie, în Cetatea Oradea! Festivalul va aduna cei mai importanţi factori din domeniul afacerilor în plăţi, împrumuturi, asigurări, finanţe personale, comerţ electronic, servicii bancare şi domenii conexe.

“Este la fel cum ai participa la un festival de vară pentru fintech şi servicii financiare” – Maria Staszkiewicz, Asociaţia Europeană a Finanţelor Digitale, Republica Cehă.

“10 din 10. Am văzut foarte multe companii bune, multe seri de selecţie. Asta este motivul pentru care venim în calitate de investitori.”- Kristian Gypes, Elevator Ventures, Austria.

2023 se aşteaptă a fi un an semnificativ pentru industria financiară la nivel global, cu dezvoltări şi oportunităţi importante. Participarea la festival oferă o şansă de a stabili o prezenţă puternică şi de a avea un impact durabil în industria financiară. La Unchain Fintech Festival vor fi prezente Banca Naţională a României, Ungariei, Bulgariei şi Croaţiei, alături de companii de prestigiu: Visa, Google Cloud, Ripple, Finshape şi CMS Cameron McKenna, precum şi peste 30 de bănci comerciale. Participarea la acest festival oferă o oportunitate unică de a interacţiona cu personalităţi influente din industrie şi de a stimula următoarea etapă de creştere a companiei.

Unchain Fintech Festival este organizat de Unchain Media, Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea şi Make IT Oradea.

Make IT Oradea este o iniţiativă non-profit dezvoltată de companii locale din domeniul tehnologic şi al administraţiei locale. În prezent dezvoltă şi supraveghează programul de incubare de afaceri din Oradea, cu scopul de a susţine, stimula şi finanţa noile startup-uri tehnologice.