Companii

Ursus Breweries îl numește pe Duncan Crow în funcția de Vicepreședinte Tehnic

Duncan Crow a fost numit Vicepreședinte Tehnic al Ursus Breweries, poziție din care va superviza cele trei fabrici de bere din Buzău, Brașov și Timișoara, precum și activitățile operaționale de producție ale companiei. 

Duncan are peste 20 de ani de experiență în domeniul producției și logisticii, în industria globală a băuturilor. Înainte de a se alătura Ursus Breweries a avut rolul de Director Supply Chain pentru Lao Brewery Company (LAO P.D.R.). A fost responsabil de producția și distribuția unui volum de 6 milioane de hectolitri de bere, băuturi carbogazoase și apă îmbuteliată. În cariera sa internațională, Duncan a deținut diverse poziții de management în industria berii din Singapore, Australia, Vietnam, Rusia, Croația și Olanda.

„Sunt entuziasmat de acest rol, de noua echipă și obiectivele pe care le am în cadrul Ursus Breweries. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de colegii mei la optimizarea fluxurilor operaționale și să continuăm să obținem rezultate foarte bune în zona de siguranță și calitate, pentru a ne consolida poziția de lider al pieței locale de bere și locul special pe care îl avem în preferințele consumatorilor”, a declarat Duncan Crow.  

Duncan aduce în echipa Ursus Breweries avantajul unei experiențe profesionale internaționale în producția de băuturi. Acest aspect contribuie la ambiția comună a companiilor din grupul Asahi Europe & International de îmbrățișa și promova diversitatea, cu multiplele ei valențe, precum expertiza diferită, diversitatea de gen, pluralismul de idei sau curajul de a face lucrurile diferit.