FinNews

Alpha Bank susține achizițiile de locuințe prin programul “Noua Casă” în 2024

Alpha Bank Romania își continuă angajamentul de a facilita accesul la programul “Noua Casă” și în 2024, contribuind la visul de a deveni proprietar pentru cei aspiranți la o locuință. Creditul “Alpha Housing Noua Casă” asigură oportunitatea la o dobândă atractivă de 2% + IRCC și fără comisioane pentru analiza dosarului. În acest an, comisionul pentru administrarea garanției oferite de stat prin FNGCIMM a fost redus la 0,15%, față de 0,30% în 2022 și 2023, contribuind astfel la îmbunătățirea condițiilor generale ale programului.

Cu un avans minim de 5% pentru locuințele cu prețuri de până la 70.000 de euro și 15% pentru cele cu prețuri între 70.001 și 140.000 de euro, Alpha Bank Romania își extinde sprijinul către o gamă largă de potențiali proprietari de locuințe.

“Alpha Bank Romania este recunoscută pentru expertiza sa în domeniul creditării ipotecare, oferind clienților numeroase opțiuni de produse specifice, de la achiziția de locuințe până la construcția acestora. Implicarea noastră în programul Noua Casă vine natural, pentru a concura soluții de finanțare destinate unui public aflat la început de drum, în special tinerilor”, a declarat Maria Bogodai, Directorul Segmentului Persoane Fizice Alpha Bank Romania.

Alpha Bank Romania oferă o gamă completă de produse ipotecare, inclusiv opțiuni cu dobânzi fixe pentru primii cinci ani sau cu dobânzi variabile în lei sau euro, pentru a răspunde diverselor nevoi de locuire, fie că este vorba de achiziționarea sau construirea unei locuințe. În plus, banca oferă soluții dedicate clienților orientați către locuințe eficiente din punct de vedere energetic, prin intermediul creditului „Alpha Green”.

Conștienți de importanța protejării investițiilor proprietarilor de locuințe, Alpha Bank oferă soluții complete de asigurare pentru locuințele finanțate. Clienții au opțiunea de a obține o asigurare de viață, precum și o acoperire cuprinzătoare pentru șomaj și incapacitate temporară de muncă, asigurând protecție pe toată durata procesului de achiziționare a unei locuințe.