FinTech

DRUID AI și Aliant își unesc forțele pentru a duce aplicațiile de business dezvoltate pe tehnologii conversaționale la nivel european

Aliant, integrator de tehnologii și servicii pentru transformarea digitală a afacerilor, anunță semnarea unui parteneriat cu DRUID, lider global specializat în tehnologie pentru automatizare și aplicații conversaționale. Companiile vor colabora pentru a răspândi tehnologia DRUID către noi teritorii și vor aborda unele dintre cele mai noi oportunități de business, din domenii precum producție industrială, distribuție, retail, sănătate. Dezvoltați pe o platformă cloud, asistenții virtuali inteligenți DRUID ajută companiile să economisească timp și bani prin automatizarea proceselor de business, ținând cont de nevoile și experiența utilizatorilor.

DRUID oferă un mod intuitiv și natural de interacțiune între oameni și sisteme software, indiferent de canalul de comunicare folosit, și o rețea globală de parteneri strategici ce asigură un timp scurt de implementare și recuperare a investiției. Tehnologia DRUID permite dezvoltarea rapidă de asistenți virtuali inteligenți care oferă răspunsuri în 48 de limbi cu ajutorul unui motor proprietar de procesare a limbajului natural (NLP). Prin integrarea unică cu UiPath ce permite comunicarea asincronă, DRUID aduce capacități de conversație inovative roboților RPA, fapt ce simplifică automatizarea și urmărirea proceselor de afaceri prin comenzi date de către utilizatori prin mesaje text sau voce, pe canale de comunicare precum WhatsApp, Faceook Messenger, Microsoft Teams, Slack, WeChat, și aplicații sau pagini web. DRUID este una din puținele soluții globale care poate fi implementată pe cele mai securizate infrastructuri cloud sau poate rula în întregime pe infrastructura clientului, fără ca terțe părți să poată accesa datele sensibile.

Irina Dochițu, Channel & Alliances Director, DRUID, a declarat: „Mergem cu un pas înaintea tendințelor pieței asistenților virtuali inteligenți, continuând să colaborăm cu parteneri inovatori. Aliant ne oferă un punct de sprijin puternic în țările europene, promovand beneficiile automatizărilor conversaționale pentru clienții lor”.

Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer, Aliant, a spus: „Suntem mândri să ne angajăm într-o astfel de relație cu DRUID. Credem că este o potrivire benefică pentru clienții noștri internaționali și locali. Așteptăm cu nerăbdare consolidarea și dezvoltarea acestui parteneriat în vederea atingerii obiectivelor comune”.