Asigurări

Groupama și Alpha Bank lansează asigurarea “Travel all Seasons” cu suport medical la distanță

Groupama și Alpha Bank Romania anunță lansarea unei versiuni extinse pentru asigurarea de călătorie ”Travel all Seasons”, produsul oferind suport medical la distanță, prin serviciul de telemedicină ÎntreabăMedic.

Asigurarea ”Travel all Seasons” se adresează clienților Alpha Bank, persoane fizice care călătoresc în străinătate sau în România, atât în scop de afaceri, cât și în scop turistic, și asigură călătorii multiple. Durata asigurării este de un an și poate include un număr nelimitat de călătorii, cu condiția ca acestea să nu depășească 30 de zile consecutive.

În funcție de necesități, clienții pot opta pentru pachetul de asigurare care corespunde mai bine nevoilor lor – Standard sau Premium. Clienții care aleg achiziționarea unui pachet Premium au acces la serviciul ÎntreabăMedic, o platformă inovatoare de suport medical la distanță, sub forma unor micro-consultații oferite de doctori licențiați, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS, extinderi în acoperirea riscurilor aferente practicării sporturilor de sezon și acoperiri valabile inclusiv pentru călătoriile pe teritoriul României.

Totodată, au fost extinse beneficiile pentru membrii familiei asiguratului, aceștia beneficiind de acoperirile alese, chiar dacă nu călătoresc împreună.

”Misiunea noastră a fost întotdeauna aceea de a crea pentru clienții și partenerii noștri produse care să răspundă cât mai bine nevoilor lor și care să le ofere încrederea că au alături un partener pe care se pot baza. Ne bucurăm că avem ocazia de a extinde beneficiile asigurării de călătorie ”Travel all seasons”, distribuită în parteneriat cu Alpha Bank și că, împreună, continuăm să livrăm cele mai bune soluții clienților noștri”, a declarat Alexandru Georgescu, Director Național Vânzări Groupama.

„Produsul “Travel All Seasons”, lansat în 2020 sub motto-ul “Călătorii fără griji”, a oferit clienților Alpha Bank accesul simplu și rapid la un produs de asigurare pentru ei și familia lor. Beneficiile extinse aduse de noul produs vin ca răspuns la comportamentul clientului, la nevoile acestuia de a avea acces la consiliere medicală și, nu în ultimul rând, la a răspunde riscurilor cele mai frecvente care apar”, a declarat Monica Mihai, Director Bancassurance, Alpha Bank Romania.

Asigurarea poate fi achiziționată foarte simplu și rapid din orice unitate teritorială Alpha Bank Romania – Agentii si ATM-uri | Alpha Bank.

Despre Groupama

Groupama, lider pe piața de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor și soluțiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Mai multe informații pe www.groupama.ro

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de peste 29 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe.