Asigurări

Intesa Sanpaolo Bank a încheiat un parteneriat cu Groupama Asigurări

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a încheiat recent un parteneriat cu Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România.

Acest parteneriat are ca scop să ofere clienților băncii produse de asigurare complexe si flexibile, venind în întâmpinarea nevoilor specifice ale acestora, fie că este vorba despre sprijin financiar în momente dificile sau asigurarea continuității afacerii.
Astfel, clientii Intesa Sanpaolo Bank care achiziționeza credite de nevoi personale pot opta și pentru asigurarea de viață și somaj. În cazul apariției unor evenimente nedorite pe durata derulării contractului de credit,clienții sau familiile acestora beneficiază de sprijinul necesar pentru rambursarea împrumutului.

Clienții Intesa Sanpaolo Bank pot solicita încheierea unei polițe de asigurare într-un mod facil, direct în unitățile teritoriale ale băncii.

”Parteneriatul cu Groupama Asigurări ne ajută să oferim clienților nostri, în acest context mai puțin obișnuit, confortul că sunt protejați în cazul apariției unor situații neprevăzute și ajutați să depășească dificultățile financiare cu care se pot confrunta. Pentru noi contează ceea ce e important pentru clienții noștri și familiile lor”, a declarat Dan Grigoriu, Șeful Diviziei Retail și Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

”Clientul a fost întotdeauna în centrul preocupărilor noastre, scopul nostru principal fiind acela de a-i oferi încrederea că va avea alături un partener de nădejde și că va primi servicii de calitate la un preț corect, într-o manieră simplă și predictibilă. Toate aceste valori stau și la baza parteneriatului nostru cu Intesa Sanpaolo Bank, pe care ne bucurăm că avem ocazia de a-l consolida și suntem siguri că împreună vom livra soluții dintre cele mai eficiente pentru clienții noștri”, a declarat Ștefan Stavrositu, Director Național Vânzări Groupama Asigurări.