Piața de capital

Obligatiunile companiei poloneze Aforti Holding intra la tranzactionare pe SMT-ul BVB in data de 12 octombrie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca marti, 12 octombrie, obligatiunile companiei poloneze Aforti Holding in valoare de 2 milioane de lei intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) sub simbolul bursier AFH25. Aforti Holding, companie inregistrata in Polonia, ofera consultanta in domeniile financiar, tehnologic, administrativ si investitional catre entitatile componente ale Grupului financiar Aforti, fiecare dintre acestea fiind specializata in diverse tipuri de servicii si consultanta financiara adresate microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii. Aforti Holding este o companie listata pe piata New Connect a Bursei de Valori din Varsovia, sub simbolul bursier AFH.

Aforti Holding a vandut in cadrul unui plasament privat derulat in septembrie 2020 un numar de 20.000 de obligatiuni corporative negarantate, nesubordonate, cu o valoare nominala de 100 lei. Aforti Holding a atras de la 44 de investitori suma totala de 2.000.000 de lei, destinata finantarii activitatii Aforti in Romania. Obligatiunile au scadenta la 4 septembrie 2025 si o rata anuala a dobanzii de 10%, cu plata semestriala. Plasamentul privat de obligatiuni si listarea au fost realizate cu sprijinul Goldring.

Echipa Aforti Holding va suna pe 12 octombrie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii obligatiunilor companiei la bursa. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele de social media ale BVB FacebookYouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre emisiunea de obligatiuni sunt disponibile aici.