Companii

BT se alatura Programului de Mentorat pentru ONG-uri, prin care sunt sustinute aproape 9.000 de persoane

Platforma Fa Bine! da startul Programului de Mentorat pentru ONG-urile din Romania, care va sustine peste 20 de ONG-uri. Acestea vor beneficia de suportul a 50 de mentori pentru implementarea a 23 de proiecte.

Banca Transilvania este unul dintre sponsori şi va contribui inclusiv cu mentori voluntari din echipa sa. Pentru BT, acest program este o ocazie de a se implica pentru o viata mai buna a celor care au nevoie de ajutor.

Aproape 9.000 de persoane vor fi beneficiarii initiativei, acestia provenind din diferite categorii vulnerabile – copii, tineri, adulti si varstnici cu dizabilitati, boli grave/rare sau persoane fara posibilitati materiale. Printre organizatiile cuprinse in Programul de Mentorat sunt urmatoarele: Asociatia Plai Transilvan, Asociatia Sansa Ta, Asociatia de Tineret „Club Sportiv de Tineret LYKAIOS”, Fundatia pentru Evaluarea Competentelor in Educatie, Asociatia pentru copii cu dizabilitatii Ma Bucur de Viata, Asociatia CONIL, Asociatia Invingem Autismul, Asociatia Aura Ion, Asociatia Casuta Bucuriei, Asociatia Prader Willi, Asociatia E-Romnja, Asociatia OMIS, Asociatia The Social Incubator, Asociatia Un pas spre educatie, Fundatia Inima de Copil, Asociatia Kinetobebe, Asociatia Copii pentru Viitor, Fundatia FARA, ADRA Romania, respectiv Fabrica de Daruri.

Fa Bine! Este o platforma de sprijin si colaborare, care aduce impreuna peste 100 de ONG-uri din domeniul medical, social, educational etc., voluntari, companii si donatori individuali.

Partenerul principal al programului este Playtika (Israel), companie de top din industria jocurilor pentru telefonul mobil, cu sediu inclusiv in Romania, iar ceilalti sponsori sunt Noriel, Value4Capital si Code 11.