FinNews

NewTech Academy si Banca Transilvania – parteneriat datorita caruia cursurile pot fi platite in pana la 18 rate fara dobanda

Centrul de educatie tehnologica NewTech Academy si Banca Transilvania sustin viitorii cursanti care vor urma programele de formare in domeniul educatiei tehnologice.

Parteneriatul face posibila plata esalonata a cursurilor si are ca obiectiv sustinerea si formarea de specialisti pentru profesii cu cerere ridicata pe piata muncii, in sectorul tech. Cursurile pot fi achitate in pana la 18 rate fara dobanda cu cardurile STAR de la Banca Transilvania. Dintre acesta, cardul STAR Forte, poate fi obtinut prin aplicatia BT Pay, ceea ce inseamna acces la bani si la card in aproximativ zece minute.

Programele de training NewTech Academy sunt aliniate la nevoile reale ale angajatorilor din Romania si din regiune, fiind concepute in cadrul unei colaborari stranse cu o comunitate de lideri din industria tehnologica.

NewTech Academy aduce in Romania metodologia performanta din cadrul Wawiwa Tech Training, partenerul sau global, cu o expertiza internationala in domeniu de peste 20 de ani. Structura programelor a fost dezvoltata de Wawiwa si echipa sa de profesionisti din industria tehnologiei din Israel, in linie cu standardele globale si este utilizata in marile centre de instruire din Israel si din strainatate. NewTech Academy ofera programe de recalificare pentru posturi foarte solicitate in Romania, precum Full-Stack Developer (9 luni), Frontend Developer (6 luni) si UI / UX Designer (6 luni). Ulterior, vor fi adaugate programe suplimentare, cum ar fi cele pentru specialisti in securitate cibernetica, analisti de date si multe altele.

Concepute pentru instruire live, online sau hibrid, programele se desfasoara pe parcursul a 250-400 de ore, iar orarul cursurilor este unul flexibil. Cursantii vor avea acces si la sesiuni de mentorat, de creare a unui portofoliu profesional si de consiliere in gasirea unui loc de munca.