FinTech

Raiffeisen Bank în parteneriat cu Trans Sped și VISA Business oferă clientilor săi semnătura electronică calificată

Raiffeisen Bank și Trans Sped, furnizor român de soluții de transformare digitală cu prezență globală, au încheiat un parteneriat prin care clienții băncii, persoane juridice IMM pot obține certificate de semnătură digitală calificată, în condiți preferențiale. Un discount suplimentar semnificativ se acordă clienților care dețin și achiziționează semnatură electronică printr-un card Visa Business, emis de Raiffeisen Bank. 

„Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Trans Sped și VISA Business, Raiffeisen Bank continuă să adauge noi servicii si produse care răspund nevoilor actuale ale clienților,  oferite în condiții deosebit de avantajoase. Cu ajutorul semnăturii electronice calificate, doar cu un telefon mobil sau laptop se pot semna oricand și de oriunde documente importante ale companiilor.” a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank. 

”Misiunea noastră este să ajutăm companiile în procesul de transformare digitală, iar parteneriatul cu Raiffeisen Bank este încă un pas în această direcție. Venim în întâmpinarea firmelor și le oferim certificate digitale calificate la prețuri preferențiale, pentru a-i ajuta să economisească timp și bani. Astăzi, toate instituțiile publice acceptă semnătura electronică cu certificat digital calificat. În plus, contractele cu partenerii și chiar documentele utilizate în relațiile de muncă pot fi semnate digital foarte rapid și foarte sigur. Transformarea digitală începe cu certificatele digitale”, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.  

Certificatul digital calificat poate fi obținut online, din fața ecranului, fără deplasări suplimentare, prin intermediul soluției certificate de identificare video pusă la dispoziție de Trans Sped. 

Conform Regulamentului 910/2014 (eIDAS), semnătura electronică cu certificat digital calificat este non-repudiabilă în justiție și are valoare legală similară cu semnătura olografă. Certificatele digitale calificate emise de Trans Sped sunt acceptate, recunoscute și opozabile în justiție pe piețele din România, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și pe toate piețele unde este recunoscută legislația europeană sau nord-americană.