Companii

Parteneriat între Alesonor și Reynaers Aluminium România pentru dezvoltarea suburbiei complete Amber Forest

Alesonor, dezvoltatorul primei suburbii complete – Amber Forest, anunță încheierea unui parteneriat cu Reynaers Aluminium România pentru furnizarea de soluții de tâmplărie premium pentru uși și ferestre – Reynaers Masterline 8 High Isolation, cel mai recent sistem dezvoltat în cadrul companiei care înglobează tehnologia de înaltă generație, pentru un plus de  eficiență energetică și funcționalitate.

Parteneriatul susține obiectivele dezvoltatorului Alesonor de a livra locuințele verzi Amber Forest (atât vilele, cât și apartamentele), la cel mai înalt nivel de calitate, confort, eficiență energetică și design modern. Noile soluții de tâmplărie Reynaers Aluminium sunt concepute conform celor mai moderne tendințe pentru construcția clădirilor cu un consum redus de energie, cu acces maxim al luminii naturale, performanțe excelente și grad sporit de siguranță. Toate aceste caracteristici ale profilelor Reynaers Aluminium aduc multiple beneficii familiilor care au ales locuințele Amber Forest, printre care: un nivel excelent de izolare termică, care contribuie la confortul sporit din propria locuință, dar și la eficiența energetică și a costurilor, atât de importante în acest moment.

„Având experiența dezvoltării cu succes a ansamblului rezidențial Amber Gardens, dar și în urma unei analize amănunțite a ofertei de tehnologii și profile de aluminiu recent dezvoltate, am ales să continuăm colaborarea cu Reynaers Aluminium și în Amber Forest. Profilele de tâmplărie furnizate de Reynaers și-au dovedit calitatea și performanța, contribuind la atingerea unor reduceri semnificative a costurilor cu energia a locuințelor Amber Gardens, unde fiecare locuință din cadrul proiectului folosește doar 10% din energia pe care o consumă o locuință similară de clasa C, de aceleași dimensiuni. Cu siguranță și în Amber Forest vom obține performanțe remarcabile, fiind primul complex din România care respectă standardul energetic NZEB.”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.

„Parteneriatul pentru acest proiect a venit natural ca și o continuitate a proiectului de succes Amber Gardens, dezvoltat după cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Ne bucurăm că am fost selectați de către Alesonor pentru un proiect unic, în care sunt imbinate inovația, tehnologia de ultimă ora, orientarea spre detalii, respectul față de client și față de mediul care ne înconjoară. Când două companii care au aceleași valori se întâlnesc, rezultatul este extraordinar.

Nu ne rămâne decât să felicităm clienții care au ales să locuiască într-un asemenea proiect și Alesonor pentru alegerea de a continua să dezvolte proiecte sustenabile în România. Sistemul de tâmplărie de aluminiu pentru uși și ferestre Reynaers Masterline 8 High Isolation, ales pentru Amber Forest, este dezvoltat recent si înglobează cea mai înaltă tehnologie pentru a contribui la atingerea celor mai inalte standarde de eficiență energetică și funcționalitate’’, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Locuinţele Amber Forest sunt primele locuinţe din România care respectă standardul energetic NZEB, impus de Uniunea Europeană începând cu 2021, fiind clădiri eficiente energetic, şi în acelaşi timp construcţii de calitate, durabile, care integrează tehnologii de ultimă generaţie.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase P+2E+3R  răspunzând multiplelor nevoi și preferințe. Preţul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 212.000 euro plus TVA. Preţul apartamentelor verzi cu 2 camere începe de la 107.000 plus TVA. Toate locuințele au acces la infrastructură completă, de înaltă calitate, cât și de proximitatea unor zone dedicate pentru familie – şcoală, grădiniţă şi afterschool, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, zone dedicate pentru recreere, sport, spa, restaurante și cumpărături, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul oraşului Bucureşti.