Companii

tbi bank colaborează cu BicicletaShop.ro pentru a-i încuraja pe români să aibă un stil de viață mai sănătos

Mersul cu bicicleta este un o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să se deplaseze rapid în oraș, să contribuie la reducerea poluării și să aibă un stil de viață sănătos. Pentru a reduce impactul financiar al achiziționării unei biciclete, tbi a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanți retaileri și ateliere de reparații specializați în ciclism din România, BicicletaShop.ro. Clienții vor putea să-și finanțeze achizițiile cu ajutorul unor instrumente eficiente, printre care Buy Now, Pay Later (BNPL) cu 4 rate fără dobândă, vor primi o reducere de 10% la prima achiziție de bicicletă și o primă intervenție gratuită în service.

Clienții vor avea acces mai ușor la un portofoliu mai mare de echipamente și servicii de ciclism și vor putea solicita perioade de finanțare mai lungi, cu rate accesibile ale dobânzii. Campania promoțională este valabilă până pe 30 iunie.

„Poluarea și aglomerația din trafic sunt probleme majore pentru marile orașe ale lumii, iar bicicletele reprezintă una dintre cele mai importante soluții care pot exista în prezent. În plus, ele sunt parte integrantă a unui stil de viață sănătos, în care activitatea fizică joacă un rol esențial. Creșterea prețurilor poate fi o problemă, de aceea am încheiat un parteneriat cu BicicletaShop.ro pentru a-i ajuta pe români să se adapteze mai rapid la un stil de viață sustenabil”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

tbi bank oferă un instrument de plată online flexibil, disponibil 24/7, cu un flux 100% online prin semnătură electronică. Clienții pot opta pentru o perioadă de plată de 4 luni sau pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 60 de luni, în funcție de nevoile lor, în timp ce plata integrală în avans poate fi efectuată în orice moment, fără costuri.

BicicletaShop.ro dispune de o gamă foarte largă de produse pentru ciclism, de la biciclete (clasice sau electrice), trotinete, componente, accesorii și echipamente. Clienții beneficiază de livrare gratuită la comenzi mai mari de 350 de lei, întreținere și service, asistență și îndrumare de specialitate. Mai mult, echipa din spatele BicicletaShop.ro s-a angajat să ajute comunitatea de bicicliști prin organizarea de evenimente, participarea la diverse inițiative și încurajarea unui stil de viață sănătos și sustenabil.

„Credem cu tărie că toată lumea ar trebui să își permită o bicicletă în ziua de astăzi, începând de la o vârstă foarte mică. Și, mai departe, toată lumea ar trebui să dețină în mod ideal o bicicletă și să o folosească pentru a se deplasa rapid, pe o infrastructură excelentă. Suntem încă departe de a fi acolo, dar cu inițiative inteligente, care aduc beneficii importante clienților, facem pași mari în această direcție. Tendința este din ce în ce mai puternică și credem că, cu ajutorul unor parteneri puternici precum tbi, putem accelera procesul, în beneficiul tuturor”, adaugă Alex Tomescu, co-fondator al BicicletaShop.ro